advert 1
advert 2
advert 3

Velkomen til TEGNboard.dk

Kontakt TEGNboard

TEGNboard v/ Sussi Toft
Rathsacksvej 5,
1862 Frederiksberg C

mob: 2037 2884
Tlf.: 3379 7910
mail: kontakt@TEGnboard.dk

cvr nr.:

PDF Print E-mail

 

Om kurserne


Kurser for familier og pårørende

Vi tilbyder individuelt tilrettelagte kurser i tegnsprog eller anden visuel kommunikation for familier og pårørende, aflastningsfamilier og familier med anden etnisk baggrund. Kurserne afvikles som udgangspunkt i hjemmet og tid og omfang aftales med kursisterne.  


Kurser i tegnstøttet kommunikation og mundhåndsystem

Vi tilbyder individuelt tilrettelagte kurser for døvblevne og og svært hørehæmmede og deres familie.
Kurserne afvikles som udgangspunkt i hjemmet og tid og omfang aftales med kursisterne.


Kurser i tegnsprog til arbejdspladser

Vi tilbyder kurser, der er målrettet arbejdspladser med en eller flere ansatte døve. Det fremmer den interne kommunikation og det sociale miljø, hvis de hørende medarbejdere kan tegnene for de vigtigste faglige termer og social tegn som 'har du det godt', 'hej', 'farvel' og 'god weekend' med mange flere som kan bruges til 'small talk' i pauser. Kurserne afvikles på arbejdspladsen. 


Kurser i babytegn

Vi tilbyder kurser i babytegn for interesserede institutioner, for mødregrupper eller i samarbejde med et bibliotek, medborgerhus eller andre aktivitetssteder. Er I en gruppe af nybagte eller kommende forældre, der vil lære nogle babytegn, skræddersyr vi gerne et kursus til jer. 


Kurser i tegn til tale

Vi tilbyder individuelt tilrettelagt kurser i tegn til tale til professionelt personale og pårørende, som har brug for denne kommunikationsform i deres arbejde med personer, der har sproglige vanskeligheder på grund af medfødte eller erhvervede hjerneskader. Kurserne afvikles som udgangspunkt i institutionen. 


Kurser i tegnsprog for interesserede

Hvis I er en gruppe på 8 laver vi gerne et kursus for jer. Niveau og sted aftales.
Hvis man ikke er en gruppe, så kontakt os alligevel, så samler vi sammen til en passende størrelse hold og niveau.


Kurser i ungdomstegnsprog

Vi laver individuelt tilrettelagt kurser i ungdomstegnsprog til professionelt personale og pårørende, der i det daglige har med døve teenagere at gøre. Kurserne afvikles som udgangspunkt i institutionen.
Som forældre kan man også kontakte os, så prøver vi at samle til en passende størrelse hold. 


Vejledning og rådgivning

Vi tilbyder tale-hørepædagogisk vejledning og rådgivning til familier med børn med sproglige vanskeligheder målrettet den enkelte familie. Vejledningen foregår som regel hjemme hos familien. 

Tilsvarende tilbydes vejledning og rådgivning til professionelle, der arbejder med børn med sproglige vanskeligheder. Vejledningen foregår hos institutionen. 

 

Book en Tolk

SIGNBoard - Book din næste tolk hos os!

SIGNboard leverer tegnsprogs-, taktil- og skrivetolke til enhver lejlighed.  
Se mere på SIGNboard.dk

Underviserne